From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] 04:04
2016-08-01 05:40:06
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] 04:04


Received: 2016-08-01 05:40:06
  Sammed Qerimi , Ñîtãå Bé dhe 8 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Sammed Qerimi Gusht 1 në 4:04.PD   04:04   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Sammed Qerimi, Ñîtãå Bé dhe 8 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Sammed Qerimi
Gusht 1 në 4:04.PD
 
04:04
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025