From
Subject
Time (UTC)
notification+zrdvovvp1161@facebookmail.com
I njihëni Daniell Dan, Hatixhe Tixhe Jonuzi dhe 8 të tjerë?
2016-09-17 13:49:34
To: Garzanti Nti
From: notification+zrdvovvp1161@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Daniell Dan, Hatixhe Tixhe Jonuzi dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-09-17 13:49:34
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Daniell Dan Punon tek F.C. Internazionale Milano Shto si shok/shoqe     Hatixhe Tixhe Jonuzi L'Aquila, Italy Shto si shok/shoqe     Fadlan Ademi Forward/Striker në Shkolla e futbollit F.C."Drita" - Bogovine Shto si shok/shoqe     Kete Izairi Shto si shok/shoqe     Luigina Maggi Pizzoli Shto si shok/shoqe     Shega Morina Flamuri i arbrit Shto si shok/shoqe     Asra Aliti Shto si shok/shoqe     Fjolla Izairi Punon tek UniFrigo* Frigo Teknika Group Shto si shok/shoqe     Nali Aga Bogovinje Shto si shok/shoqe     Rinesa Abduli Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Daniell Dan
Punon tek F.C. Internazionale Milano
Shto si shok/shoqe
 
 
Hatixhe Tixhe Jonuzi
L'Aquila, Italy
Shto si shok/shoqe
 
 
Fadlan Ademi
Forward/Striker në Shkolla e futbollit F.C."Drita" - Bogovine
Shto si shok/shoqe
 
 
Kete Izairi
Shto si shok/shoqe
 
 
Luigina Maggi
Pizzoli
Shto si shok/shoqe
 
 
Shega Morina
Flamuri i arbrit
Shto si shok/shoqe
 
 
Asra Aliti
Shto si shok/shoqe
 
 
Fjolla Izairi
Punon tek UniFrigo* Frigo Teknika Group
Shto si shok/shoqe
 
 
Nali Aga
Bogovinje
Shto si shok/shoqe
 
 
Rinesa Abduli
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025