From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
ДедоМраз™ (@Dedo_Mraz) liked one of your Tweets!
2016-08-25 17:44:39
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

ДедоМраз™ (@Dedo_Mraz) liked one of your Tweets!


Received: 2016-08-25 17:44:39
ДедоМраз™
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
@MaximOvertroll @Kirjakovski така де,си имаат тие избор,да носат буркини или да бидат сметани за курви од муслиманското општество,избор ипол