From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Fai Pasukan Ilusi nrimo panjalukan kekancan Facebookmu
2016-09-08 15:44:09
To: Julkurnain
From: notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Fai Pasukan Ilusi nrimo panjalukan kekancan Facebookmu


Received: 2016-09-08 15:44:09
Julkurnain, Fai Pasukan Ilusi wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook. Sampeyan menawa kenal kancane Fai: Dita Kull Nseris 4 kanca sing padha Tambah Kanca Wawung Ubwc 1 kanca sing padha Tambah Kanca Cyimezz Abizz 1 kanca sing padha Tambah Kanca Veraa Watty Fadriin 1 kanca sing padha Tambah Kanca Alein Zhu 8 kanca sing padha Tambah Kanca Wiwik 5 kanca sing padha Tambah Kanca
facebook
Julkurnain, Fai Pasukan Ilusi wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook.
Sampeyan menawa kenal kancane Fai:
Dita Kull NserisDita Kull Nseris
4 kanca sing padha
Tambah Kanca
Wawung UbwcWawung Ubwc
1 kanca sing padha
Tambah Kanca
Cyimezz AbizzCyimezz Abizz
1 kanca sing padha
Tambah Kanca
Veraa Watty FadriinVeraa Watty Fadriin
1 kanca sing padha
Tambah Kanca
Alein ZhuAlein Zhu
8 kanca sing padha
Tambah Kanca
WiwikWiwik
5 kanca sing padha
Tambah Kanca
Deleng Riwayat
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025