From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Esteban Vizuete, Roman Evangelista and 4 others have birthdays today
2016-10-06 05:53:04
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Esteban Vizuete, Roman Evangelista and 4 others have birthdays today


Received: 2016-10-06 05:53:04
 
  Ndihmo Esteban Vizuete, Roman Evangelista dhe 4 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   06.10.2016   Esteban Vizuete   Shkruani në kohështrirjen e tij   Roman Evangelista   Shkruani në kohështrirjen e tij   Kamrul Lemua   Shkruani në kohështrirjen e tij   Dilla Marques   Shkruani në kohështrirjen e tij   Alyson Moreira Rezende Dos Reis Rezende   Shkruani në kohështrirjen e tij   Mickson Paa Bonsu   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Esteban Vizuete, Roman Evangelista dhe 4 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
06.10.2016
 
Esteban Vizuete
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Roman Evangelista
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Kamrul Lemua
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Dilla Marques
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Alyson Moreira Rezende Dos Reis Rezende
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Mickson Paa Bonsu
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025