From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Rolif Hasan, Temilade Waheed and 3 others have birthdays today
2016-08-28 06:42:14
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Rolif Hasan, Temilade Waheed and 3 others have birthdays today


Received: 2016-08-28 06:42:14
 
  Ndihmo Rolif Hasan, Temilade Waheed dhe 3 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-28   Rolif Hasan   Shkruani në kohështrirjen e tij   Temilade Waheed   Shkruani në kohështrirjen e saj   Mįgüęl Jönęs Mänüęl   Shkruani në kohështrirjen e tij   Levi Garcia   Shkruani në kohështrirjen e tij   Shagun Agarwal   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Rolif Hasan, Temilade Waheed dhe 3 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-28
 
Rolif Hasan
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Temilade Waheed
 
Shkruani në kohështrirjen e saj
 
Mįgüęl Jönęs Mänüęl
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Levi Garcia
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Shagun Agarwal
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025