From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Yash Mane, Gheorghe Bardaca and 2 others have birthdays today
2016-08-29 05:43:02
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Yash Mane, Gheorghe Bardaca and 2 others have birthdays today


Received: 2016-08-29 05:43:02
 
  Ndihmo Yash Mane, Gheorghe Bardaca dhe 2 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-29   Yash Mane   Shkruani në kohështrirjen e tij   Gheorghe Bardaca   Shkruani në kohështrirjen e tij   William Solano   Shkruani në kohështrirjen e tij   Rupesh Kamble   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Yash Mane, Gheorghe Bardaca dhe 2 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-29
 
Yash Mane
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Gheorghe Bardaca
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
William Solano
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Rupesh Kamble
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025