From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Fidan Januz Hoxha, Arton Ramizi and 2 others have birthdays today
2016-08-01 06:42:55
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Fidan Januz Hoxha, Arton Ramizi and 2 others have birthdays today


Received: 2016-08-01 06:42:55
 
  Ndihmo Fidan Januz Hoxha, Arton Ramizi dhe 2 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-01   Fidan Januz Hoxha   Shkruani në kohështrirjen e tij   Arton Ramizi   Shkruani në kohështrirjen e tij   Djali Vlora   Shkruani në kohështrirjen e tij   Zamir Meta   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Fidan Januz Hoxha, Arton Ramizi dhe 2 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-01
 
Fidan Januz Hoxha
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Arton Ramizi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Djali Vlora
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Zamir Meta
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025