From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Andon (@LazovJanev) retweeted your Tweet!
2016-10-03 21:19:31
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com
Subject:

Andon (@LazovJanev) retweeted your Tweet!


Received: 2016-10-03 21:19:31
Andon
retweeted your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Проблемот на СДСМ е што се јачаат на поддршката од странски партии/член. на партии кои губат во сопствените држави. Левицата во ЕУ пропаѓа.