From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Din nanggapi Kirimanmu.
2016-08-31 16:06:11
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Subject:

Din nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-08-31 16:06:11
 
Din nulis: "Apa sakitnya lama." - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Din nanggapi Kirimanmu.
 
   
Din
31 Agustus jam 23:06
 
Apa sakitnya lama.
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025