From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
СаркастикМастер (@TheCriticson) retweeted your Tweet!
2016-09-27 04:06:05
To: Cicero_IX 🚁
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

СаркастикМастер (@TheCriticson) retweeted your Tweet!


Received: 2016-09-27 04:06:05
СаркастикМастер
retweeted your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX 🚁 @Cicero_IX
 
„Ова е крај на власта на ВМРО-ДПМНЕ“ рече видно изнервираниот граѓански активист веќе седми пат оваа година.