From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Nadia Zemmy uga nanggapi ing Kirimane Satria Fenjaga Hatisetia.
2016-09-04 12:08:42
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Nadia Zemmy uga nanggapi ing Kirimane Satria Fenjaga Hatisetia.


Received: 2016-09-04 12:08:42
 
Nadia Zemmy nulis: "Oooooooo" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Nadia Zemmy uga nanggapi ing Kirimane Satria Fenjaga Hatisetia.
 
   
Nadia Zemmy
4 September jam 19:08
 
Oooooooo
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025