From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Linda, ju keni 99 njoftime të reja, 15 ngacmime dhe 755 kërkesa për shoqërim
2016-08-03 22:15:10
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Subject:

Linda, ju keni 99 njoftime të reja, 15 ngacmime dhe 755 kërkesa për shoqërim


Received: 2016-08-03 22:15:10
 
  Kan ndodhur shumë gjëra të mdha në Facebook prej që jeni futur kohëve të fundit. Këtu janë disa njoftime që mund ti keni humbur nga miqtë tuaj.       Linda Bajrami             181 mesazhe           15 ngacmime           755 kërkesa për shoqërim           14 ftesa grupesh           8 foto të etiketuara           8 group updates           4 pëlqime në një postim që ju jeni etiketuar           2 photo comments           99 njoftime të reja    
   
 
   Ju keni njoftime të reja.
 
   
   
 
Kan ndodhur shumë gjëra të mdha në Facebook prej që jeni futur kohëve të fundit. Këtu janë disa njoftime që mund ti keni humbur nga miqtë tuaj.
 
   
Linda Bajrami
 
 
      181 mesazhe
 
      15 ngacmime
 
      755 kërkesa për shoqërim
 
      14 ftesa grupesh
 
      8 foto të etiketuara
 
      8 group updates
 
      4 pëlqime në një postim që ju jeni etiketuar
 
      2 photo comments
 
      99 njoftime të reja
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Shiko njoftimet
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025