From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
I njihëni Erza Jashari, Elona Mavriqi dhe 8 të tjerë?
2016-10-07 11:15:54
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Erza Jashari, Elona Mavriqi dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-10-07 11:15:54
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Erza Jashari High Medicional School "ALI SOKOLI" Shto si shok/shoqe     Elona Mavriqi Shto si shok/shoqe     Krenare Krasniqi Shto si shok/shoqe     Loressa Loresa Shto si shok/shoqe     Luljeta Salihu Shto si shok/shoqe     Sebastian Kuqi Shto si shok/shoqe     Quelcia Avataria Universidade Federal de Goiás Shto si shok/shoqe     Drin Salihu Inprenditore në Bass Industries Shto si shok/shoqe     Kaltrina Asllani Nazim Gafurri Shto si shok/shoqe     Faton Deliu Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Erza Jashari
High Medicional School "ALI SOKOLI"
Shto si shok/shoqe
 
 
Elona Mavriqi
Shto si shok/shoqe
 
 
Krenare Krasniqi
Shto si shok/shoqe
 
 
Loressa Loresa
Shto si shok/shoqe
 
 
Luljeta Salihu
Shto si shok/shoqe
 
 
Sebastian Kuqi
Shto si shok/shoqe
 
 
Quelcia Avataria
Universidade Federal de Goiás
Shto si shok/shoqe
 
 
Drin Salihu
Inprenditore në Bass Industries
Shto si shok/shoqe
 
 
Kaltrina Asllani
Nazim Gafurri
Shto si shok/shoqe
 
 
Faton Deliu
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025