From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Кокран (@Kokran2) liked one of your Tweets!
2016-09-03 10:37:26
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Кокран (@Kokran2) liked one of your Tweets!


Received: 2016-09-03 10:37:26
Кокран
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
@Kokran2 јас мислев овој се изолираше со Ванхојте во хотелска соба, ко што знам желен беше да му врши фелацио