From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] Alonee :'(
2016-08-03 19:05:38
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] Alonee :'(


Received: 2016-08-03 19:05:38
  FaTuushe Abazii , Edoniss Ok dhe 3 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       FaTuushe Abazii Gusht 3 në 9:05.MD   Alonee :'(   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
FaTuushe Abazii, Edoniss Ok dhe 3 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
FaTuushe Abazii
Gusht 3 në 9:05.MD
 
Alonee :'(
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025