From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com
Dominasi Belati membalas komentar yang menandai Anda.
2016-08-10 07:14:57
To: Mad Nes
From: update+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com
Subject:

Dominasi Belati membalas komentar yang menandai Anda.


Received: 2016-08-10 07:14:57
 
Dominasi Belati nulis: "ya kowe bayi ngono kog" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Dominasi Belati replied to a comment that you're tagged in.
 
   
Dominasi Belati
10 Agustus jam 15:14
 
ya kowe bayi ngono kog
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025