From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Euis Isnawati II nrimo panjalukan kekancan Facebookmu
2016-08-17 06:20:23
To: Julkurnain
From: notification+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Euis Isnawati II nrimo panjalukan kekancan Facebookmu


Received: 2016-08-17 06:20:23
Julkurnain, Euis Isnawati II wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook. Sampeyan menawa kenal kancane Euis: Euis 137 kanca sing padha Tambah Kanca Dini Handayani 126 kanca sing padha Tambah Kanca Romi Singa Jiwa 385 kanca sing padha Tambah Kanca Andhi Muhammad Rivaldi 655 kanca sing padha Tambah Kanca Rizma Elfariana 84 kanca sing padha Tambah Kanca Isna Isnaw 169 kanca sing padha Tambah Kanca
facebook
Julkurnain, Euis Isnawati II wis ngonfirmasi yen sampeyan kanca ing Facebook.
Sampeyan menawa kenal kancane Euis:
EuisEuis
137 kanca sing padha
Tambah Kanca
Dini HandayaniDini Handayani
126 kanca sing padha
Tambah Kanca
Romi Singa JiwaRomi Singa Jiwa
385 kanca sing padha
Tambah Kanca
Andhi Muhammad RivaldiAndhi Muhammad Rivaldi
655 kanca sing padha
Tambah Kanca
Rizma ElfarianaRizma Elfariana
84 kanca sing padha
Tambah Kanca
Isna IsnawIsna Isnaw
169 kanca sing padha
Tambah Kanca
Deleng Riwayat
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025