From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Ahmad Al-barr nanggapi Kirimanmu.
2016-08-19 06:34:35
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Ahmad Al-barr nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-08-19 06:34:35
 
Ahmad Al-barr nulis: "Mang mau balik jga med" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ahmad Al-barr nanggapi Kirimanmu.
 
   
Ahmad Al-barr
19 Agustus jam 13:34
 
Mang mau balik jga med
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025