From
Subject
Time (UTC)
registration@facebookmail.com
Vetëm një hap tjetër për të filluar në Facebook
2016-10-11 13:07:02
To: Enxhi Avataria
From: registration@facebookmail.com
Subject:

Vetëm një hap tjetër për të filluar në Facebook


Received: 2016-10-11 13:07:02
 
  Hey Enxhi,   Je regjistruar së fundi për Facebook. Për të përfunduar regjistrimin tënd në Facebook, konfirmo llogarinë tënde.  
   
 
   Kërkohet një veprim: Konfirmo llogarinë tënde të Facebook
 
   
   
 
Hey Enxhi,
 
Je regjistruar së fundi për Facebook. Për të përfunduar regjistrimin tënd në Facebook, konfirmo llogarinë tënde.
 
   
   
 
Konfirmo llogarinë tënde
 
   
   
Mund të të kërkohet të futësh këtë kod konfirmimi:
 
78424
 
Facebook të ndihmon të komunikosh dhe të qëndrosh në kontakt me të gjithë shokët e tu. Pasi të bashkohesh në Facebook, do të mund të ndash fotografi, të planifikosh ngjarje dhe më shumë.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu. Nëse nuk ke krijuar një llogari të Facebook duke përdorur këtë adresë emaili, na njofto.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025