From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
The Dejay (@thedjmkd) replied to your Tweet!
2016-07-30 14:59:09
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

The Dejay (@thedjmkd) replied to your Tweet!


Received: 2016-07-30 14:59:09
The Dejay
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Jul 30
Општина во Шведска им плаќа исклучиво на девојчиња (14-15 г.) да се дружат со имигранти.
translate.google.com/translate?hl=e…
The Dejay
@thedjmkd
Jul 30
 
@Cicero_IX Бидејќи се работи за мн напредна скандинавска земја,не би ме изненадило да потоа им плаќаат и на проститутки да се дружат со нив.
View conversation