From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com
I njihëni Ira Kuqi, Junior Silvano dhe 8 të tjerë?
2016-10-05 14:24:29
To: Liri Ahmeti
From: notification+kjdvhi5_1v1i@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Ira Kuqi, Junior Silvano dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-10-05 14:24:29
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Ira Kuqi Shto si shok/shoqe     Junior Silvano Shto si shok/shoqe     Sakuzi Maloki Shto si shok/shoqe     Bartolome Tukarachimutami Tabuk, Kalinga-Apayao, Philippines Shto si shok/shoqe     Loresa Aliu Shto si shok/shoqe     Cristalina Avataria Shto si shok/shoqe     Rinesa Haxholli Fashion Modeling në Ka kush punon per mu Shto si shok/shoqe     Hanife Haziri FAMA Shto si shok/shoqe     Bardha Salihu Istituto Sant'Anna Lugano Shto si shok/shoqe     AntiGona Sadiku Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Ira Kuqi
Shto si shok/shoqe
 
 
Junior Silvano
Shto si shok/shoqe
 
 
Sakuzi Maloki
Shto si shok/shoqe
 
 
Bartolome Tukarachimutami
Tabuk, Kalinga-Apayao, Philippines
Shto si shok/shoqe
 
 
Loresa Aliu
Shto si shok/shoqe
 
 
Cristalina Avataria
Shto si shok/shoqe
 
 
Rinesa Haxholli
Fashion Modeling në Ka kush punon per mu
Shto si shok/shoqe
 
 
Hanife Haziri
FAMA
Shto si shok/shoqe
 
 
Bardha Salihu
Istituto Sant'Anna Lugano
Shto si shok/shoqe
 
 
AntiGona Sadiku
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025