From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
ДедоМраз™ (@Dedo_Mraz) liked one of your Tweets!
2016-08-31 14:08:43
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

ДедоМраз™ (@Dedo_Mraz) liked one of your Tweets!


Received: 2016-08-31 14:08:43
ДедоМраз™
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Шарените кои критикуваат капитализам а се сликаат со ајфони на протести треба да си ги преиспитаат приоритетите