From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Dani Bay nanggapi Kirimanmu.
2016-08-19 07:09:46
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Dani Bay nanggapi Kirimanmu.


Received: 2016-08-19 07:09:46
 
Dani Bay nulis: "Insaallah kita akan berjumpa lagi Joel,,,,," - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Dani Bay nanggapi Kirimanmu.
 
   
Dani Bay
19 Agustus jam 14:09
 
Insaallah kita akan berjumpa lagi Joel,,,,,
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025