From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com
Pesan baru dari Dyah Rahmawati Dewi
2016-09-06 09:32:57
To: Mad Nes
From: notification+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Pesan baru dari Dyah Rahmawati Dewi


Received: 2016-09-06 09:32:57
Dyah Rahmawati Dewi
Dyah Rahmawati Dewi 6 September 17:02
hbd bep

nuduhke omongan ning Facebook
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025