From
Subject
Time (UTC)
security@facebookmail.com
Verifikasi Email Facebook
2016-08-29 08:57:58
To: Egi Jr.
From: security@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Verifikasi Email Facebook


Received: 2016-08-29 08:57:58
 
  Verifikasikan bahwa Anda memiliki deleted@email-fake.pp.ua   Sampeyan bakal dikongkon nglebokake kode konfirmasi iki: 35347     Tampa    
   
 
   Konfirmasi alamat email Anda
 
   
   
 
Verifikasikan bahwa Anda memiliki deleted@email-fake.pp.ua
 
Sampeyan bakal dikongkon nglebokake kode konfirmasi iki: 35347
 
 
Tampa
 
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan. Yen sampeyan ora nggawe akun Facebook nganggo alamat email iki, tulung kabari kita.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025