From
Subject
Time (UTC)
notification+kr4nqsn4gr2n@facebookmail.com
Jhon, ju keni 2 njoftime të reja, 1 shokë të rinj dhe 1 kërkesa shoqërie
2016-07-31 00:24:11
To: Jhon Filips
From: notification+kr4nqsn4gr2n@facebookmail.com
Subject:

Jhon, ju keni 2 njoftime të reja, 1 shokë të rinj dhe 1 kërkesa shoqërie


Received: 2016-07-31 00:24:11
 
  Kan ndodhur shumë gjëra të mdha në Facebook prej që jeni futur kohëve të fundit. Këtu janë disa njoftime që mund ti keni humbur nga miqtë tuaj.       Jhon Filips             1 kërkesa shoqërie           1 shokë të rinj           2 njoftime të reja    
   
 
   Ju keni njoftime të reja.
 
   
   
 
Kan ndodhur shumë gjëra të mdha në Facebook prej që jeni futur kohëve të fundit. Këtu janë disa njoftime që mund ti keni humbur nga miqtë tuaj.
 
   
Jhon Filips
 
 
      1 kërkesa shoqërie
 
      1 shokë të rinj
 
      2 njoftime të reja
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Shiko njoftimet
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025