From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Luan Barbosa, Amjad Ansary and 3 others have birthdays today
2016-08-07 05:31:06
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Luan Barbosa, Amjad Ansary and 3 others have birthdays today


Received: 2016-08-07 05:31:06
 
  Ndihmo Luan Barbosa, Amjad Ansary dhe 3 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   2016-08-07   Luan Barbosa   Shkruani në kohështrirjen e tij   Amjad Ansary   Shkruani në kohështrirjen e tij   Katolo L'enfant Divine   Shkruani në kohështrirjen e tij   Cristian Gil   Shkruani në kohështrirjen e tij   Alessio Primieri   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Luan Barbosa, Amjad Ansary dhe 3 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
2016-08-07
 
Luan Barbosa
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Amjad Ansary
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Katolo L'enfant Divine
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Cristian Gil
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Alessio Primieri
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025