From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
[LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua] W\D
2016-08-14 15:51:28
To: LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Subject:

[LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua] W\D


Received: 2016-08-14 15:51:28
  Kujtesa Shala dhe Albana Hoxha postuan në LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua .       Kujtesa Shala Gusht 14 në 5:50.MD   W\D   Pëlqej Komento Ndaje    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Kujtesa Shala dhe Albana Hoxha postuan në LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua.
 
   
Kujtesa Shala
Gusht 14 në 5:50.MD
 
W\D
 
Pëlqej
Komento
Ndaje
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025