From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com
Mad, kowe nduweni 99 Kabar anyar, 29 Panjalukan Kekancan lan 5 jawilan
2016-10-05 18:15:09
To: Mad Nes
From: notification+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Mad, kowe nduweni 99 Kabar anyar, 29 Panjalukan Kekancan lan 5 jawilan


Received: 2016-10-05 18:15:09
 
  Akeh kedadean ing Facebook pas kowe mlebu terakhir. Iki pameling sing mbok lewatne seka kanca-kancamu.       Mad Nes             16 Layang           5 jawilan           29 Panjalukan Kekancan           43 undangan paguyuban           21 tandha poto           80 pembaruan grup           1 kiriman kronologi           99 Kabar anyar    
   
 
   Kowe nduwe pameling anyar.
 
   
   
 
Akeh kedadean ing Facebook pas kowe mlebu terakhir. Iki pameling sing mbok lewatne seka kanca-kancamu.
 
   
Mad Nes
 
 
      16 Layang
 
      5 jawilan
 
      29 Panjalukan Kekancan
 
      43 undangan paguyuban
 
      21 tandha poto
 
      80 pembaruan grup
 
      1 kiriman kronologi
 
      99 Kabar anyar
 
 
   
   
 
Menyang Facebook
   
Ndelok Pameling
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025