From
Subject
Time (UTC)
notification+kr4nqsn4gr2n@facebookmail.com
I njihëni Gjupe Kupe, Nitusii Nita dhe 8 të tjerë?
2016-08-02 06:03:56
To: Jhon Filips
From: notification+kr4nqsn4gr2n@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Gjupe Kupe, Nitusii Nita dhe 8 të tjerë?


Received: 2016-08-02 06:03:56
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Gjupe Kupe Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Nitusii Nita Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Anita Berisha Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Nita Anita Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Gjupi Vogel Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Ava Abazi Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Lola Gadi Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Alegra Book Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Nita Anita Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Kita Uslu Uslu Pa Emer është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Gjupe Kupe
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Nitusii Nita
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Anita Berisha
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Nita Anita
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Gjupi Vogel
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Ava Abazi
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Lola Gadi
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Alegra Book
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Nita Anita
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Kita Uslu Uslu
Pa Emer është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025