From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] Cristiano Ronaldo vs USA best dribble
2016-08-09 11:55:09
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] Cristiano Ronaldo vs USA best dribble


Received: 2016-08-09 11:55:09
  Ilir Krasniqi , Bleta Rushiti dhe 3 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Ilir Krasniqi Gusht 9 në 1:54.MD     Pëlqej Komento Ndaje    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ilir Krasniqi, Bleta Rushiti dhe 3 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Ilir Krasniqi
Gusht 9 në 1:54.MD
 
 
Pëlqej
Komento
Ndaje
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025