From
Subject
Time (UTC)
obvestila@Ona-On.com
☼ Tina & Luka: Ključni pomisleki & rešitve zanje, kolarbrane!
2016-09-02 08:23:51
To: kolarbrane
From: obvestila@Ona-On.com (sender info)
Subject:

☼ Tina & Luka: Ključni pomisleki & rešitve zanje, kolarbrane!


Received: 2016-09-02 08:23:51
Skupaj do uspeha! ~ Nasvet #2  ★★★
Ona-on.com

Živjo, kolarbrane!

Ponovno se oglašava Tina & Luka, tvoja osebna svetovalca.

Danes si bomo ogledali najpogostejše pomisleke pri uporabi ona-on.com, ki jih ti več kot očitno nimaš, saj si tukaj, med nami.

1. Spletni zmenki? A je kdo tako že našel partnerja?

Seveda in to kar 20% Slovencev! Tako je, v Sloveniji se trenutno vsak peti polnoletni par spozna s pomočjo spleta, v tujini pa je ta odstotek še precej višji.

Na ona-on.com se vsako leto spozna več kot 1.000 parov – toliko se jih z ona-on izpiše z razlogom "Hvala, našla sva se tukaj"! Spoznaj pare in njihove zgodbe.

2. Strah pred posmehom

Priskočil si svoji usodi na pomoč, da ti pripelje naproti pravo osebo. To je vredno vse pohvale! In ta, ki te bo našla, se je odločila enako in tudi uporablja ona-on.com. Zakaj bi se potem bal, da se ti bo kdo posmehoval, ker partnerko iščeš na spletu?

☼ Skriti način uporabe. Če te še vedno skrbi, da te na ona-on prepozna sosed ali tvoj mehanik, potem uporabi "Skriti način uporabe". Tako se boš lahko brez strahu neomejeno razgledoval, tvojega profila pa ne bo videl nihče, razen tistih, ki jim ti pošlješ prvo sporočilo, dodaš med simpatije, vprašaš za šanse ali povabiš na zmenek.

Vendar! Če uporabljaš skriti način, potem tebe ne bo videl nihče, zato si boš s tem zmanjšal možnosti, da te najde prava. Nastavi skriti način uporabe tukaj.

3. Kaj pa, če kdo zlorabi mojo fotografijo?

Danes so naše fotografije že povsod po spletu, zato so takšni strahovi postali precej manjši. Dejstvo pa ostaja, da so uporabniki s fotografijo veliko bolj vidni in imajo tako večje možnosti, da koga spoznajo.

Če te skrbi, da bi kdo tvojo fotko objavil kje drugje, potem ti ponujava naslednjo rešitev:

☼ Zasebne fotografije. Fotografije, ki jih ne vidi nihče, razen tistih, ki jim jih pošlješ v ona-on klepetu ali pa si jim namignil, da so ti všeč.

Kompromis. Če še vedno nočeš objaviti fotografije, potem ti svetujeva, da objaviš fotko, kjer si malce zakrit, npr. s sončnimi očali. Objavi svojo fotko tukaj.

Kar pogumno in brez pomislekov išči, midva pa se kmalu spet oglasiva.

Naslednjič: Predstavila ti bova še eno pomembno storitev - verifikacijo profila.

Imaš kakšno vprašanje? Pokliči nas na 080 64 60 med delovniki od 9. do 16. ure ali pa nam piši na podpora@ona-on.com

Srečno,
Tina & Luka, tvoja svetovalca na poti do uspeha!

Tina & Luka, tvoja svetovalca na poti do uspeha!
 
Spoznavaj, osvajaj, zabavaj!
www.ona-on.com
To elektronsko sporočilo je bilo poslano na naslov deleted@email-fake.pp.ua. Sporočilo ti kot registriranemu članu ona-on.com (kolarbrane) pošilja VenetiCOM d.d. Serija izobraževalnih sporočil je sestavni del storitve ona-on.com in brez njih storitve ni mogoče uporabljati.