From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] per ty e kalli krejt qyteti hi per flak e uj per...
2016-07-31 16:03:25
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] per ty e kalli krejt qyteti hi per flak e uj per...


Received: 2016-07-31 16:03:25
  Linna N Zenneli , Ble Eta dhe Sammed Qerimi postuan në True Love󾌧󾌧 .       Linna N Zenneli Korrik 31 në 6:03.MD   per ty e kalli krejt qyteti hi per flak e uj per ty e luj supermenin 󾌧󾌧 per ty e kalli krejt qyteti hi per flak e uj per ty e luj supermenin 󾌧󾌧   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Linna N Zenneli, Ble Eta dhe Sammed Qerimi postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Linna N Zenneli
Korrik 31 në 6:03.MD
 
per ty e kalli krejt qyteti hi per flak e uj per ty e luj supermenin 󾌧󾌧
per ty e kalli krejt qyteti hi per flak e uj per ty e luj supermenin 󾌧󾌧
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025