From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
Bleron Berisha, Adrien Hga Rushiti dhe L'eonit H'oXha sot e kan ditëlindjen
2016-08-07 04:51:28
To: Tringa Gashi
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Bleron Berisha, Adrien Hga Rushiti dhe L'eonit H'oXha sot e kan ditëlindjen


Received: 2016-08-07 04:51:28
 
  Ndihmoni Bleron Berisha, Adrien Hga Rushiti dhe L'eonit H'oXha që të festojnë ditëlindjet e tyre   2016-08-07   Bleron Berisha   Shkruani në kohështrirjen e tij   Adrien Hga Rushiti   Shkruani në kohështrirjen e tij   L'eonit H'oXha   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmoni Bleron Berisha, Adrien Hga Rushiti dhe L'eonit H'oXha që të festojnë ditëlindjet e tyre
 
2016-08-07
 
Bleron Berisha
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Adrien Hga Rushiti
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
L'eonit H'oXha
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025