From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com
Mad, kowe nduweni 95 Kabar anyar, 1 nyenengi kirimanmu sing mbok tandhai lan 12 pembaruan grup
2016-08-02 13:04:11
To: Mad Nes
From: notification+zj4o_ysycf2c@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Mad, kowe nduweni 95 Kabar anyar, 1 nyenengi kirimanmu sing mbok tandhai lan 12 pembaruan grup


Received: 2016-08-02 13:04:11
 
  Akeh kedadean ing Facebook pas kowe mlebu terakhir. Iki pameling sing mbok lewatne seka kanca-kancamu.       Mad Nes             15 Layang           5 jawilan           1 njaluk kekancan           43 undangan paguyuban           12 pembaruan grup           1 nyenengi kirimanmu sing mbok tandhai           95 Kabar anyar    
   
 
   Kowe nduwe pameling anyar.
 
   
   
 
Akeh kedadean ing Facebook pas kowe mlebu terakhir. Iki pameling sing mbok lewatne seka kanca-kancamu.
 
   
Mad Nes
 
 
      15 Layang
 
      5 jawilan
 
      1 njaluk kekancan
 
      43 undangan paguyuban
 
      12 pembaruan grup
 
      1 nyenengi kirimanmu sing mbok tandhai
 
      95 Kabar anyar
 
 
   
   
 
Menyang Facebook
   
Ndelok Pameling
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025