From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Rahma uga nanggapi ing kirimane.
2016-08-03 09:49:08
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Rahma uga nanggapi ing kirimane.


Received: 2016-08-03 09:49:08
 
Rahma nulis: "knpa󾰀" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Rahma uga nanggapi ing kirimane.
 
   
Rahma
3 Agustus jam 17:49
 
knpa󾰀
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025