From
Subject
Time (UTC)
registration@facebookmail.com
Mirë se vjen në Facebook
2016-10-10 10:38:59
To: Viton Cela
From: registration@facebookmail.com
Subject:

Mirë se vjen në Facebook


Received: 2016-10-10 10:38:59
 
  Llogaria jote është krijuar - tani do të jetë më lehtë se kurrë të lidhesh dhe të ndash me shokët e tu.   Këto janë tri mënyrat se si mund të përfitosh më shumë nga:   Gjej shokët Gjej njerëzit që të njohin në Facebook duke përdorur mjetet tona të thjeshta. Ngarko një foto profili Përshtate profilin tënd dhe ndihmo shokët e tu që të të njohin. Redakto profilin tënd Përshkruaj interesat personale, informacionet e kontaktit dhe lidhjet e tua.  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Llogaria jote është krijuar - tani do të jetë më lehtë se kurrë të lidhesh dhe të ndash me shokët e tu.
 
Këto janë tri mënyrat se si mund të përfitosh më shumë nga:
 
Gjej shokët
Gjej njerëzit që të njohin në Facebook duke përdorur mjetet tona të thjeshta.
Ngarko një foto profili
Përshtate profilin tënd dhe ndihmo shokët e tu që të të njohin.
Redakto profilin tënd
Përshkruaj interesat personale, informacionet e kontaktit dhe lidhjet e tua.
 
   
   
 
Fillo
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025