From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
effo (@Effo12) liked one of your Tweets!
2016-10-03 18:30:12
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

effo (@Effo12) liked one of your Tweets!


Received: 2016-10-03 18:30:12
effo
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Проблемот на СДСМ е што се јачаат на поддршката од странски партии/член. на партии кои губат во сопствените држави. Левицата во ЕУ пропаѓа.