From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Edi Ferati ju shtoi te grupi "Té ämø"
2016-08-02 07:34:30
To: Linda Bajrami
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Edi Ferati ju shtoi te grupi "Té ämø"


Received: 2016-08-02 07:34:30
Shpërndaje me Edi dhe 341 të tjerë në grupin tuaj: Té ämø Ky grup është Mbyllur , çka do të thotë se të gjithë mund të shohin grupin dhe anëtarët e tij, por je edhe postimet. Çfarë mund të bëni në grupin tuaj? Members can post and comment on updates, chat with everyone at once, schedule group events, create shared docs, and më shumë . Nuk jeni të interesuar? Largohu nga grupi në çdo kohë.
facebook
Shpërndaje me Edi dhe 341 të tjerë në grupin tuaj: Té ämø
Ky grup është Mbyllur, çka do të thotë se të gjithë mund të shohin grupin dhe anëtarët e tij, por je edhe postimet.
Çfarë mund të bëni në grupin tuaj?
Members can post and comment on updates, chat with everyone at once, schedule group events, create shared docs, and më shumë.
Nuk jeni të interesuar?
Largohu nga grupi në çdo kohë.
Vizito grupin
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025