From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Andyjose Zuñigasolis, Valerio Nezzi and 12 others have birthdays today
2016-09-09 06:31:07
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Andyjose Zuñigasolis, Valerio Nezzi and 12 others have birthdays today


Received: 2016-09-09 06:31:07
 
  Ndihmo Andyjose Zuñigasolis, Valerio Nezzi dhe 12 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   09.09.2016   Andyjose Zuñigasolis   Shkruani në kohështrirjen e tij   Valerio Nezzi   Shkruani në kohështrirjen e tij   ساميه محمد الخولي   Shkruani në kohështrirjen e tij   Paula Lamprea   Shkruani në kohështrirjen e saj   Augustin Gusti Boier   Shkruani në kohështrirjen e tij   Edwin Morauda   Shkruani në kohështrirjen e tij   Mark Arvin Villete   Shkruani në kohështrirjen e tij   Jack Anderson Wolmby   Shkruani në kohështrirjen e tij   Aserewa Sedewa   Shkruani në kohështrirjen e tij   Leonardo Premero   Shkruani në kohështrirjen e tij   Jaspreet Bhagike   Shkruani në kohështrirjen e tij   Ahmad Moberak   Shkruani në kohështrirjen e tij   Laiqat Mehmood   Shkruani në kohështrirjen e tij   Leo Arencibia Sanchez   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Andyjose Zuñigasolis, Valerio Nezzi dhe 12 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
09.09.2016
 
Andyjose Zuñigasolis
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Valerio Nezzi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
ساميه محمد الخولي
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Paula Lamprea
 
Shkruani në kohështrirjen e saj
 
Augustin Gusti Boier
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Edwin Morauda
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Mark Arvin Villete
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Jack Anderson Wolmby
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Aserewa Sedewa
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Leonardo Premero
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Jaspreet Bhagike
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Ahmad Moberak
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Laiqat Mehmood
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Leo Arencibia Sanchez
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025