From
Subject
Time (UTC)
registration@facebookmail.com
Добредојде на Facebook
2016-09-24 08:37:18
To: Andonka Bmnbk
From: registration@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Добредојде на Facebook


Received: 2016-09-24 08:37:18
 
  вашиот профил е креиран - сега ке ви биде полесно да споделувате и да се поврзувате со вашите пријатели   Еве три начини како да добиеш најмногу од тоа:   Пронајди пријатели Najdete lichnosti shto gi poznavate na Facebook koristejkjigi nasite ednostavni alatki. Прикачи Профилна Фотографија Организирај го твојот профил и помогни им на пријателите да те препознаат Измени го твојот профил Опишете ги вашите персонални интереси, контакт информации, и здружувања.  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
вашиот профил е креиран - сега ке ви биде полесно да споделувате и да се поврзувате со вашите пријатели
 
Еве три начини како да добиеш најмногу од тоа:
 
Пронајди пријатели
Najdete lichnosti shto gi poznavate na Facebook koristejkjigi nasite ednostavni alatki.
Прикачи Профилна Фотографија
Организирај го твојот профил и помогни им на пријателите да те препознаат
Измени го твојот профил
Опишете ги вашите персонални интереси, контакт информации, и здружувања.
 
   
   
 
Започни
 
   
   
 
Оваа порака е испратена до deleted@email-fake.pp.ua. Ако не сакаш да примаш вакви електронски пораки од Facebook во иднина, откажи ја претплатата.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025