From
Subject
Time (UTC)
password+kr4m4kwa4gyr@facebookmail.com
Ana sing njaluk sandi anyar kanggo akun Facebook sampeyan
2016-08-08 09:51:02
To: Viga Aditya
From: password+kr4m4kwa4gyr@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Ana sing njaluk sandi anyar kanggo akun Facebook sampeyan


Received: 2016-08-08 09:51:02
 
  Halo Viga, Ana wong sing bubar njaluk nyetel maneh sandi Facebook sampeyan. Klik ing kene kanggo nggenti sandi. Utawa, sampeyan bisa ngetik kode kanggo nyetel sandi maneh ing ngisor: 786088 Ora njaluk pangowahan iki? Yen sampeyan ora njaluk sandi anyar, langsung kabari kita .  
   
 
   Facebook
 
   
   
 

Halo Viga,

Ana wong sing bubar njaluk nyetel maneh sandi Facebook sampeyan.

Klik ing kene kanggo nggenti sandi.

Utawa, sampeyan bisa ngetik kode kanggo nyetel sandi maneh ing ngisor:
786088
Ora njaluk pangowahan iki?
Yen sampeyan ora njaluk sandi anyar, langsung kabari kita.
 
   
   
 
Genti Sandi
 
   
   
 
Pesen iki dikirim nang deleted@email-fake.pp.ua ngon panjalukanmu
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025