From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Batakoja (@batakoja) replied to your Tweet!
2016-09-11 06:46:45
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Batakoja (@batakoja) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-11 06:46:45
Batakoja
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Sep 11
@batakoja па пишува, индексот на економија и одржливост пораснале, индексот на инвестиции опаднал, и падот влијаел на инде. на квал. на жив.
Batakoja
@batakoja
Sep 11
 
@Cicero_IX поместувања на скоровите 2006-2014. треба да се спореди по години, да се види од каде доаѓа.
View conversation