From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
[LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua] Freskimi i statusit
2016-08-12 17:25:18
To: LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua
From: notification+zj4z4tc0as66@facebookmail.com
Subject:

[LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua] Freskimi i statusit


Received: 2016-08-12 17:25:18
  Halit Prethi dhe Luan AN Hida postuan në LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua .       Halit Prethi Gusht 12 në 7:25.MD   zzzzzzzzzzzz   Pëlqej Komento Ndaje    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Halit Prethi dhe Luan AN Hida postuan në LoQka 󾬐 Ime 󾌧 Te 󾭩 Dua.
 
   
Halit Prethi
Gusht 12 në 7:25.MD
 
zzzzzzzzzzzz
 
Pëlqej
Komento
Ndaje
 
 
   
   
 
View on Facebook
   
Edit Email Settings
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025