From
Subject
Time (UTC)
registration@facebookmail.com
Just one more step to get started on Facebook
2016-08-24 21:50:33
To: Bou Zid
From: registration@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Just one more step to get started on Facebook


Received: 2016-08-24 21:50:33
 
  Здраво Bou,   Неодамна се регистрираше за Facebook. За да ја завршиш регистрацијата на Facebook, потврди ја сметката.  
   
 
   Потребно е дејство: потврди ја сметката на Facebook
 
   
   
 
Здраво Bou,
 
Неодамна се регистрираше за Facebook. За да ја завршиш регистрацијата на Facebook, потврди ја сметката.
 
   
   
 
Потврди ја сметката
 
   
   
Може ќе треба да го внесеш кодов за потврда:
 
32605
 
Facebook ти помага во комуникацијата и одржувањето близок контакт со пријателите. Откако ќе се придружиш на Facebook, ќе може да споделуваш фотографии, да планираш настани, и повеќе.
 
   
   
 
Оваа порака е испратена до deleted@email-fake.pp.ua. Ако не сакаш да примаш вакви електронски пораки од Facebook во иднина, откажи ја претплатата. Ако не создадовте сметка на Facebook со оваа адреса на е-пошта, известете нè.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025