From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
I njihëni Deba Roy, Yeeszii RaaMirreesz dhe 6 të tjerë?
2016-08-22 14:39:09
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

I njihëni Deba Roy, Yeeszii RaaMirreesz dhe 6 të tjerë?


Received: 2016-08-22 14:39:09
 
  Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.   Deba Roy Punon tek Britannia Industries Sona Sarkar është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Yeeszii RaaMirreesz Punon tek Pull&Bear Tony Leon është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Helen Dian Manager në Self-Employed Talib Arain është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     سیلاب تڼی Farmer në Khost, Afghanistan ‎ مصطفي ابو الشيخ ‎ është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Shrawan Shrawan Parjapat Maharaja Ganga Singh University, Bikaner Ajay Verma është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Alisha Naz Kalwar A në STUDENT Shto si shok/shoqe     Rizwan Somroo Hussain Hashim është një shok i përbashkët. Shto si shok/shoqe     Md Joy Meherpur Officer në Akij Group Shto si shok/shoqe  
   
 
   Njerëzit që mund t'i njohësh
 
   
   
 
Shtoni njerëzit që ju i njihëni për t'i shikuar fotot dhe freskimet e tyre.
 
Deba Roy
Punon tek Britannia Industries
Sona Sarkar është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Yeeszii RaaMirreesz
Punon tek Pull&Bear
Tony Leon është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Helen Dian
Manager në Self-Employed
Talib Arain është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
سیلاب تڼی
Farmer në Khost, Afghanistan
‎مصطفي ابو الشيخ‎ është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Shrawan Shrawan Parjapat
Maharaja Ganga Singh University, Bikaner
Ajay Verma është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Alisha Naz Kalwar
A në STUDENT
Shto si shok/shoqe
 
 
Rizwan Somroo
Hussain Hashim është një shok i përbashkët.
Shto si shok/shoqe
 
 
Md Joy Meherpur
Officer në Akij Group
Shto si shok/shoqe
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Gjej më shumë shokë
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025