From
Subject
Time (UTC)
update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com
Putri Elita uga nanggapi ing kirimane Unyenk - Tahw.
2016-07-30 15:10:04
To: Julkurnain
From: update+zj4o0of29=o9@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Putri Elita uga nanggapi ing kirimane Unyenk - Tahw.


Received: 2016-07-30 15:10:04
 
Putri Elita nulis: "Tandai atu orangnya ckck" - Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Putri Elita uga nanggapi ing kirimane Unyenk - Tahw.
 
   
Putri Elita
30 Juli jam 23:10
 
Tandai atu orangnya ckck
 
Seneng
Komentar
 
 
   
   
 
Ndeleng ing Facebook
 
   
   
Balesen email iki kanggo ngomentari ing kiriman iki.
 
   
   
 
Pesen iki wis dikirim menyang deleted@email-fake.pp.ua Yen ora gelem nampa email iki saka Facebook sakteruse, mangga mandheg langganan.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025