From
Subject
Time (UTC)
notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com
Ayodele Temitope, Johny Awouters and 7 others have birthdays today
2016-10-07 05:19:14
To: Sila Timber
From: notification+zj4z_z4j2s0y@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Ayodele Temitope, Johny Awouters and 7 others have birthdays today


Received: 2016-10-07 05:19:14
 
  Ndihmo Ayodele Temitope, Johny Awouters dhe 7 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.   07.10.2016   Ayodele Temitope   Shkruani në kohështrirjen e tij   Johny Awouters   Shkruani në kohështrirjen e tij   نسيت اكتب اسمي   Shkruani në kohështrirjen e saj   Sergio Otara Hinampas   Shkruani në kohështrirjen e tij   Wanderso Brito   Shkruani në kohështrirjen e tij   Mahamadou Oumarou   Shkruani në kohështrirjen e tij   Kelum Wijethunga   Shkruani në kohështrirjen e tij   Ignabourné Fidèle   Shkruani në kohështrirjen e tij   Elprieto Prieto   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmo Ayodele Temitope, Johny Awouters dhe 7 të tjerë të festojnë ditëlindjen e tyre.
 
07.10.2016
 
Ayodele Temitope
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Johny Awouters
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
نسيت اكتب اسمي
 
Shkruani në kohështrirjen e saj
 
Sergio Otara Hinampas
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Wanderso Brito
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Mahamadou Oumarou
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Kelum Wijethunga
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Ignabourné Fidèle
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Elprieto Prieto
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025