From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Силјан Штркот (@siljanstrkot) liked one of your Tweets!
2016-08-01 17:54:02
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Силјан Штркот (@siljanstrkot) liked one of your Tweets!


Received: 2016-08-01 17:54:02
Силјан Штркот
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
„Русија ги хакира“ имејловите на Хиллари, недела дена подоцна ИСИС објавува војна на Русија